Julmat - mums ...

Igår så fick jag äntligen komma ut till farmor/farfar på gården igen. Oj oj oj så mycket god mat och när man är riktigt snäll och sitter riktigt fint och flörtar med dom så brukar jag alltid få massa gott. Hade det ganska bra, även om det sedan blev lite långtråkigt att bara vara inne med hela gänget medans de åt, åt och åt och sedan fika på det.

Jag fick också träffa min lille kusin - han var mysig men ack så liten så jag vågade nästan inte gå fram till honom.
Vitt på marken ...

Snö - första gången jag upplever snö och det är ju ganska skoj ... sniffar som en galning i det vita pudret så jag är helt vit i hela fejan. När man springer så har man lite problem att stanna men ack va kul att åka lite kana på tassarna, och sedan att få hoppa runt i de vita snödrivorna som samlat sig i några hörn är ju as-häftigt ..... Matte säger det blir mer sånt här när vi drar till Norrland för att fira jul. Va kul!!

Här poserar jag för test-bilder med mattes nya kamera (den gamla blev utbytt på garantin).Hamnat i onåd hos matte

Ja igår så gick jag väl kanske lite för långt när jag efter 117:e gången försökte mig på att äta upp min BiaBädd. Husse förstod aldrig vad som var på gång när jag började slita runt den i hallen, köket etc och lät mig hålla på men sedan kom matte och då var det kört. Jag hade vänt hela BiaBädden upp och ner och slitit upp tyget och börjat slita skumgummimadrassen i bitar - nåja kanske inte så konstigt att hon blev arg. Husse han klev inte ens upp ur sängen och kollade vad som hände så det verkar saktionerat av honom att göra så här, så nästa gång får jag vänta till matte åkt hemifrån innan jag provar på detta igen ..........

Gamla bilder ...

Matte håller på att gå igenom alla kort som hon har på mig för att välja vilka hon skall sätta upp på väggen på hennes kontor. Fått se hur söt jag var som valp och tänk att man varit så liten en gång i tiden. Svårt att tro nu när man knappt ryms i mattes knä längre :-)


Lekdag med 3 systrar hemma på kenneln

Vilken härlig dag vi har haft idag. Matte tog med mig hem till Lena & Per på Hässlehoffs Kennel och där mötte vi även upp Ticka, Issa och Benelli för en spårdag. Deras dotter Lisa var också hemma och visade oss busiga hundar hur man skulle göra för att leta efter föremål på en av-vallad ruta. Kul men jag förstår ju inte varför jag måste bära tillbaks sakerna jag hittar till matte - hon kan väl komma till mig, eller ??!!  Matte säger att hon får allt ta och öva med mig på detta med apport etc. Ja har man inte fått öva tidigare så är det ju inte så lätt. Vi hade massor av bus när vi lekte med varandra lösa, men den där Benelli hon är allt en liten bitsk sak som verkligen skall spela boss. Jag, ensam hane bland 3 tikar, ja t.o.m. 4 eftersom även lilla Mistral var med hade inte direkt mycket att säga till om. Matte & Lena säger att det är så det är även i människovärlden så kanske bara bäst att gilla läget här *ASG*

Vi lade även spår och spårade - men jag hade så bråttom att komma fram till slutmålet att jag glömde markera pinnarna jag sprang förbi, med följd att matte inte var helt nöjd med mig. Jag spårade ju.... vad skall jag med pinnarna till .... Tydligen blir det omstart med denna träningen också enl. matte då hon vet att jag kan så mycket bättre. Hörde Lena tipsa matte om att lägga mat i slutet av spåret och då blir det ju mycket mera intressant  VOFF VOFF!!

Nu har vi kommit hem igen och jag dåsar fint på golvet efter kvällsmaten, så nu får matte lite lugn och ro en stund innan jag allt skall skälla ut henne så hon följer med ut och busar lite mera innan kvällen är över.

Ha en trevlig kväll alla dogisar out there ..... Voff Voff

Inga foton på ett tag ...

Matte har skickat in kameran på service så nu slipper jag agera fotomodell hela tiden. Annars hon ju som tokig på att ta bilder lite nu och då och ibland blir t.o.m. husse övertalad att ta bilder, dock då med lite blandade resultat :-)
Pratas om en ev. spårträff hemma hos Kennel-Lena imorgon. Hoppas att det blir av för det hade verkligen varit roligt att få komma ut och hälsa på bardomshemmet och träffa massa andra Hoffar. Skriver imorgon och berättar vad som hände under söndagen.  Nu dags att sova - Voff Voff!

RSS 2.0