Pipsill

Ja det har jag fått höra idag att jag är ... piper som en pipsill varje morgon efter att husse lämnat mig. Tro om det är separationsångest eller bara att jag vill så mycket och tycker det är så kul när alla andra hundarna kommer till dagiset. Jag vill ju så gärna leka då ......nåja - vi får se om jag kan växa ur detta pipande för det är ju inget jag normalt sysslar med hemma så varför skall jag fortsätta på dagis ... det undrar iallafall husse & matte.


Åh vad jag längtar till måndag morgon - äntligen dagis igen.

Så glad jag blev när dagis fröken Lotta ringde min matte idag och lovade att jag kan få komma tillbaks till dagis redan imorgon måndag. Har nu varit hemma i en hel vecka och jag börjar bli väldigt rastlös. Behöver verkligen komma ut och få leka av mig med mina hundpolare. Hoppas att så många som möjligt är på plats så vi kan busa riktigt mycket.

Lite bilder från helgen:


Vi hörs snart igen. Voff Voff!


Fredagsmys hemma

Alltså jag är ju inte sjuk längre men det fattar ju inte husse och matte utan jag måste ta det lugnt ändå - hur tråkigt är inte det då???!!!!
Idag fick jag dock en mycket trevlig utflykt till Bruces skog och promenera en riktigt lång runda med matte och springa lös nästan hela tiden. Underbart att vara ute i solen och leka loss, dock saknar jag lite lek kompisar för det är lite trist att springa själv. Nu ligger jag hemma på min sköna kudde i vardagsrummet och fredagsmyser med min familj. Härligt men lite rastlös blir jag ju .....

Visst är jag söt :-)
Kennelhosta - inget kul alls att vara hemma sjuk.

Ja tro det eller ej men tydligen smittade det som bara den på Malmö Valp utställningen och nu är jag hemma sjuk. Tror att jag drabbats väldigt lindrigt dock, då det bara var en kulmen igår och nu mår jag bara bättre och bättre och hostar väldigt lite. Kanske hjälpte vaccinet bra för denna typen :-)

Annars så tränar jag vidare på hundkursen och nu när jag är sjuk så får jag jobba hårt på hemläxan då jag är portförbjuden en stund från dagis och kurser tills jag är frisk. Sedan så gosar jag med matte och husse hemma i soffan.

Här ligger jag trött som bara den en natt när matte pulade med sin dator.

Sådär gick det i helgens utställning ...

Ja matte tog på sig skulden och tur är ju det - för jag kan ju inte rå för att jag blev stirrig av så mycket folk och så många kul hundar överallt. Tyckte dock att jag uppträdde ganska bra och omdömet var inte så tokigt även om jag fortfarande måste växa till mig lite till innan de blir nöjda med mig. Vi kämpar på ....
Fick ju prova på att bo på hotel också och väl där så badade vi i badkaret. Inte så kul men ren och fin blev jag och sedan fick jag mysa gott med matte och husse i sängen när jag skulle torka. Najs!!!

Ikväll är det kurs igen så då får vi visa upp om vi lärt oss hemläxan sedan förra gången. Sedan blir det säkert nya roliga utmaningar.

Ett kort från helgens utställning kan vi allt slänga med här:

Nu får man ladda ....

Tränar med matte och husse det som vi lärde oss på kursen i tisdags och sedan har jag hört att vi skall iväg på utställning och det ryktas att jag skall få träffa lite syskon - VOFF VOFF VOFF vad jag blev glad när jag hörde detta. Så nu laddar jag som bara den inför helgens bravader.

See you soon!!

Första dagen på kursen

Gick ganska bra - även om det nu är lite omträning av det som jag tycker jag redan kan, men det tycker inte matte/husse. Nåja - jag har väl blivit lite egen och gör lite som jag vill ... men vad gör väl det ?? Ja vi får väl se hur bra matte/Husse lär sig på kursen, så om dom gör rätt så skall nog jag också göra rätt :-)


Matchvikten idag = 27,7 kg

Jag växer och växer och blir en ståtlig hanhund när jag blir stor, men än så länge är det ganska bekvämt att få vara valp då man kan gnälla och gny lite grann och matte/husse då pysslar om mig extra mycket :-)Jag gillar inte alls min husse ... eller ...

Ja om någon trodde att jag skulle tycka om min husse så måste ni ha fattat det helt fel ... eller ...
Ja bedöm själva på dessa bilder .. vem är det som bestämmer egentligen ??!!Hoppas alla syskon som läser min blogg har samma härliga förhållanden med sina hussar som jag har, för han är en underbar "lättlurad" husse som äskar mig oavsett vad jag gör eller hur jag ser ut :-)))

Voff Voff Voff - vi ses väl alla nere i Malmö nästa helg. Puss på er.
Jag har vuxit och skall snart på utställning

Husse och matte trodde ju knappat att det var jag när de hämtade mig på kenneln efter alla veckor de var borta och fortfarande idag så växer jag tydligen fort för de tror inte sina ögon. Jag som är så fin och de har ju anmält mig till Malmö VALP 2009 så få får jag väl visa dem.
Dessvärre hörde jag om  Colt som tyvärr råkat ut för en olycka under tidcen och jag hoppas bara att han kryar på sig och inte bryr sig om någon som vill titta på tänderna. Vad gör väl det .... Jag skall säga det till honom när vi ses så kanske det går bra .-)

Har varit ute och spårat idag samt på sök och man kan väl säga att det ena gick bättre än det andra.


Voff Voff. Kom och heja på oss på Malmö Valp 08 Novemeber 2009 i Malmö Mässhallar.


Besök hos Fritte

Ja så kallas han av Husse och Matte och faktiskt så var det så att vi hade turen att få åka dit och hälsa på även fast vi egentligen var lite sjuka. Hund/katter/hästar och div fanns på denna gård och katten blev så rädd när den såg mig att den satte klon i min nos - men det bjuder jag på. Hade en trevlig eftermiddag och fick se massa nya saker så vem bryr sig om en liten ilsken gårdskatt .....Nåja alla utom hästarna är välkomna hem till mig i Ödåkra - hästar har jag nog av från Ödåkra hästgård.
Voff Voff


Mycket kan hända inom kort tid ....

Ja det känner ni säker alla till.
Jag hann inte mer än hem med min matte/husse innan de blev sjuka och faktiskt så var det ju ganska bra får då stannade de hemma med mig i en vecka och vi bara mös. Hade en hel dag i sängen när vi bara gosade ...
Ja ni läste rätt - gosade i sängen, för husse har ju äntligen förstått hur söt jag är och kan ju inte motstå mina söta små flört attacker när jag väl sätter den sidan till. Han som sade förut att aldrig i sängen eller soffan är nu den som myser mest när jag väl hoppar upp :-) Ja så är det nog, de starkaste motståndarna faller hårdast ... Min matte hade saknat mig så mycket och nu när jag har "växtvärk" så går det extra lätt att få dem på fall .... ha ha ha ....

På Tisdag så skall jag äntligen få börja på en ny kurs. Så varje tisdag och lite till fram till jul så skall vi gå och ha lite skoj på tisdags kvällarna. Då jag går på dagis mån/onsdag/fredag, så passar det bra med kurs på tisdagskvällarna och sedan får jag busa med husse och matte varje helg ordentligt så de får ordentligt med motion. Jag tror de har ätit för mycket under allt bröllopsfirande och deras "honeymoon" eller vad de nu kallade det, för idag på spår/sök i skogen så hade de ingen kondis alls ... så nu skall jag allt lägga dem i hårdträning.

Voff Voff - hörs snart igen.

Lite blider från senaste tidens händelser.


Å jag som aldrig skulle få vara i sängen och soffan .. hm .. vad hände här ???!!RSS 2.0