Egen Mini Agility bana hemma i trädgården

Husse är ju bara bäst!! Han har byggt massa hinder och igår så ställde han upp en liten mini agility bana så jag fick leka lite. Hade redan hunnit bli lite mörkt men ack vad detta är kul!! Var ju inte på dagis så det var skönt att få använda de små grå innan för pannbenet en stund och jobba med dessa hinder. Får jag säga det själv så har jag blivit jätte duktig och det är ju tur det för ikväll så skall vi på kurs igen hos Ida och då får jag ju visa att jag klarar slalom banan bättre än jag gjorde i förra veckan :-))  Voff Voff !!


Vilken dag

Husse stressar iväg med mig till Bruce skog för att jag skall få springa lite och då visar det sig att de stängt igen det lilla området som vi hundar brukat utnyttja för att springa lösa på - attans! Husse väljer ett annat område och vad hittar jag inte då om lite KO SKIT att rulla runt i - jätte roligt! Ja det är alltså vad jag tyckte - husse var nog inte lika uppskattande då han skulle vidare till tandläkaren och nu blev istället tvungen att åka hem och tvätta av mig. Tiden rann iväg och som tur var så är matte hemma idag så jag fick fint stanna hemma från dagis och hamnade i badkaret då avsköljningen inte räckte till. Husse körde iväg stressad som bara den, men matte och jag har tagit det lugnt och jag fick möjlighet att på tu man hand med matte ta en lång runda i Väla skog. Nu ligger jag i hallen och bara latar mig och väntar på eftermiddagens/kvällens lekar med husse (då han skall ta igen att jag missade dagis idag hi hi hi).

Voff Voff

Vilken kul grej = boll kastare

Husse & Matte hade varit och shoppat en sån där boll-kastare idag. Om jag fick springa loss i Bruce skog när vi åkte hem från dagis. Var jätteskoj att springa och hämta bollen och trots regnet så var det helt underbart skoj att leka loss lite. Ikväll har även jag och matte tränat lite klicker ... går så där, men vi skall nog fixa detta också med lite mera träning. Imorgon kväll skall jag få gå på en ny kurs = AKTIVERINGSKURS. Skall gå 7 ggr nu i 7 veckor framåt. Här får jag prova på olika typer av aktivering. Kontaktövningar, problemlösning, uppletande, rally, cirkuskonster, spår och agility. Skall bli himla kul att prova på lite av varje ..... lovar hålla er uppdaterade här på bloggen om hur det går. Voff Voff !!


Klicker kursen går framåt

2½ timme på lördagen och lika länge idag på söndagen har spenderats hos Ida's på Klicker kurs. Går så där och mest är det p.g.a. matte som inte alls har haft focus i helgen och då är det inte lätt för mig att veta vad/hur jag skall göra. Matte har dock lovat att skärpa sig i veckan och så skall vi träna som attan innan sista kurs dagen nästa lördag.

Tjingeling!Dags för en ny kurs omgång

Klicker 2 väntar imorgon och på söndag och det skall bli kul att få lite aktiviteter som händer, då jag tyvärr hört talas om att matte/husse skall lämna mig ensammen ikväll då de skall ut på röj :-(  Nåja jag får sköta mina plikter och vakta huset som den Gårds-Vaktare jag är född till och det tror jag nog att jag kommer att sköta bra!!

Klockan 06:15 en torsdag morgon

Då är jag ute på promenad med husse/matte och hittade en vacker blomstermatta där jag satte mig en stund. Sedan på med selen för att åkta till dagis. Kul!


Tränar för kommande utställningar

Matte och Husse tog med mig på utställningsträning i går hos Hbg Brukshundsklubb. Nja - det gick så där då jag var väldigt hoppig, lekfull och inte ville vänta eller stå stilla/fint. Men det var en solig kväll och härligt att vara ute. Husse lekte denna gång fotograf och tog några bilder och vi träffade också två andra hoffar på plats.


Träning ikväll

April 14 Utställningsträning med egen hund. Plats: Helsingborgs Brukshundklubb. Tid: 18.30 – 20.30. OBS! Utomhus. Ingen föranmälan. Avgift: 40: – /hund, betalas vid start. Servering av kaffe/te, läsk, bulle och smörgås till bra pris.

Annordnas av Sydskånska Kennelklubben och matte/husse tänker ta mig med dit.

Halvt om halvt med på FB

Matte har hittat en Hässlehoff Kennel grupp på Facebook så där har vi nu blivit medlemmar. Kul att träffa alla andra som har en link med kenneln på ett eller annat sätt.

Får nog lägga ut några bilder på mig själv även där :-)

Vilket hoffe ryck jag fick på Brösarps Backar

I helgen så har hela familjen varit iväg till Brösarp och då tog dom med mig till något som heter Brösarps Backar där jag fick springa lös, då matte trodde att taggtråden runt om skulle förhindra mig från att rymma. Men ack så fel de hade. Låg lite lugnt på lördag och sprang mest runt och snusa och fick leka fotomodell för matte's kamera, men när vi sedan kom tillbaka på söndagen för en ny liten vandring så fick jag minnsann upp ett så "lukta gott" spår att jag glömde allt och alla. Sprang som en dåre och passerade taggtrådar och andra avspärningar långt iväg från matte/husse. Ville ju se om jag kunde hitta vad som orsakat detta fantasktiska spår som jag inte känt dagen innan, men hittade inte så mycket så efter en stund gav jag upp och återvände (om dock något ovilligt) till husse & matte. Är inte så säker på om jag får gå lös efter detta, men roligt var det :-))

Lite kort från mattes kamera:Som jag älskar detta rep och kampa med husse - superskoj.


Här ser ni mig på hotellrummet där jag bänkat mig på min lilla kudde.

Vad händer ...

Ja nu när våren kommit och det börjar bli lite varmare ute så får jag äntligen njuta av mina ben på gräsmattan. Jag ligger ju helst här ute och myser när jag får välja.


När husse skall till att grilla, då vill jag förståss vara med på ett hörn. Luktar ju så gott!


Bus med boll och pinne på baksidan av huset är alltid skoj - riktiga hofferyck!


Nu börjar vi också att åka lite mera till stugan och då brukar jag få leka nere på stranden under promenaden.


Avslutar dagens inlägg med två stolta bilder på mig själv. Visst är jag fin?!!
RSS 2.0