Smak på grannens katt ...

Grannens svarta katt är en riktigt lurig liten rackare. Den smyger omkring på MIN tomt som jag vaktar och bajsar ner samt när jag väl är ute och kommer på den så retas den genom att springa framför nosen på mig.
Vänta du bara - en dag så kanske jag kommer ifatt dig.


Osby-helgen 26-27 juni

Osby, Lördagen den 26 juni 2010, är det Officiell lydnadstävling (Lydnadsklass 1 till elit) som husse och matte vill titta på så de har bokat en stuga där uppe så vi kan stanna över helgen, för sedan dagen därpå Söndag, 27 juni så är det officiell specialutställning för Hovawarts. Matte har anmält mig och vet att det även är någon av syskonen som skall ställas ut så det skall bli kul att få delta på detta. Hoppas riktigt många syskon kommer på detta evenemang och håll tummarna att jag är duktig och det går bra för mig :-)
Några hoffar som läser detta och inte anmält er ännu - skynda er in på Södra LO:ts hemsida och gör en anmälan senast den 6 juni 2010. http://www.hoffesodra.se/utstallning_osby_2010.html
Hoffeläger inbokat i Maj

Låter spännande att få åka iväg på Hoffe läger och detta skall ske i slutet på Maj. Matte och Husse har bokat in oss och vi kommer åka redan på Torsdagskväll och vara borta till Söndag. Skall bli så kul att få träffa massa fina Hoffe-kompisar och träna på roliga saker hela helgen. Ser verkligen fram emot detta och minst ett syskon skall med på samma träff och hoppas kanske att det blir fler - Voff Voff !!
Springa fritt på stranden - det är grejer det :-)

I lördags morse så packade husse och matte in mig i bilen och sedan åkte vi alla upp till stugan i Vejbystrand. Oj så glad jag blev när jag fick springa lös på gården och verkligen få ut all min energi. Sedan efter lite bus på gräsmattan så gick vi ner till stranden, och snacka om härligt att det äntligen är så varmt och skönt så man kan springa runt på stranden och även i vattnet och leka loss. Sån härlig lördagsmorgon!!  Lite bilder som matte tog kan vi bjuda på:
Så har man blivit ett helt år gammal

Matte och husse dom kan minnsann inte räkna för dom trodde länge att jag fyllde år på söndagen, men som tur var så kom det några Grattis mail från syrrorna och då vaknade dom till. Fick mycket smått och gott på kvällen framför dum-burken.

Japp - nu planerar vi som bäst om jag skall bli så mycket större och om jag skall delta i några av Hoffe aktiviteterna i sommar. Sånt som Osby, Hoffe lägret etc.

Här ser ni mig tuggandes på ett riktigt god oxhals från Olivers. Jums vad det var gott !!


Kul med kurs i skogen

Så har alltså helgen rusat förbi i hög fart men roligt har jag haft. Fick ju gå på spårkurs med husse och det var spännande. Lite ringrostig och visste inte riktigt vad de ville jag skulle göra ibland och het som attan, men andra gånger gick det som på räls. Blev inte så mycket kort då matte inte var med i Söndags men å andra sidan så fick vi killar bara rå om varandra då under kursen så det var bara roligt.

Några kort från lördagen finns i allafall som jag kan dela med mig.
Husse har här lämnat mig i bilen och lägger ut första motivationsspåret:Sedan blev jag hämtad och vi fick träna på att plocka upp apporter (spårpinnen)
Många goda köttbullar får man av husse om man bara plockar upp det han slänger ner på backen framför mig :-)


Jag och husse väntar på vår tur i skogen. Hade 4 andra hundar som också var med på kursen.Dags för andra spåret och jag drar i väg som bara den. Har superbråttom ....

Husse kommer efter i repet och försöker lugna ner mig lite.


Gick ganska bra och jag och husse är ett bra team!


Efter 3 spår så var vi helt slut när vi kom hem. Husse och jag nästan somnade i sängen när vi bytte om till middagen på kvällen och ack så roligt vi har haft det.
Ser verkligen fram emot nästa gång vi åker till skogs och över mera.

Voff Voff!

Bara några dagar kvar

Sedan är det dags för vår spårkurs. Skall bli så kul att få gå på kurs med husse och spåra som är så kul. Ser verkligen fram emot detta!! Matte skall följa med och fotografera så kanske får ni se några bilder från detta evenemang under helgen.

Voff Voff!

Hoffe Hoffe Hoffe

Ja det är ju jag det och jag trivs så bra att bara vara Hoffe - GizmoHoffe. Ibland kan man tycka att det händer lite för lite saker här hemma hos oss, men så kommer jag ju på att vi faktiskt har lite spännande att se fram emot. Husse skall jag få gå med på intensiv kurs i mitten av Mars och det är ju inte så långt dit ju. 

SPÅR  Intensiv      12 / 3, 13 / 3 & 14 / 3
Fredag 18,00-ca 20.00
Lördag 10,00-ca 12,30
Söndag 10,00-ca 12,30
Kursen är på 3 tillfällen och ca 7 timmar.

Detta ska bli så kul. Kommer ihåg sen sist vi var ute .....

 
 

Sedan har vi ju även kurs inbokat i April / Maj att se fram emot.

Klicker 2.    Intensiv     17 / 4, 18 / 4, 24 / 4
Lördag 10,00-ca 12,30
Söndag 10,00-ca 12,30
Lördag 10,00-ca 12,00
Kursen är på 3 tillfällen och ca 7 timmar.


Aktiveringskurs    
21 / 4, 28 / 4, 5 / 5, 12 / 5, 17 / 5, 19 / 5 & 26 / 5
Onsdagar & EN Måndag 18,00-ca 19,00
Kursen är på 7 tillfällen och ca 7 timmar.
Förkunskaper: Inga
Här får du prova på olika typer av aktivering.
Kontaktövningar, problemlösning, uppletande, rally, cirkuskonster, spår och agility.
Samtliga i en positiv anpassad aktiverings form.

 
 


RSS 2.0