Borsta tänderna

Det är viktigt och jag tycker faktiskt att det är riktigt mysig stund med husse när han hjälper mig att borsta tänderna. Se så härligt vi har det:


250 mil i bil och sedan var min polare i löpen :-(

Hej och hå !!
Matte & Husse bestämde sig kvickt och lustigt för att resa till mormor, morbror i Norrland och då fick jag följa med. Jippie tänkte jag, för jag har det ju så kul med Tindra och nu skulle det busas. Ja vad händer - när vi kommer fram så visar det sig att Tindra är i löpen och matte och husse förbjuder mig att vara i närheten. Oj vad jag ylade och skråmade mig, men det hjälpte inte för de släppte inte in mig i samma rum som henne :-(. Fick vackert bara längta, pusta och frusta utanför hennes dörr och sedan efter 2 dagar så var det dags för hemfärd. Rebecka var snäll och tog hand om mig på lördagsnatten när min familj var ute på fest - Tack Becka!!Här har ni snyggingen - världens bästa Tindra :-)
Börjat hos TeamJea

Efter ett ganska hyggligt MH i Osby för två veckor sedan så bestämde sig matte för att vi äntligen skulle skaffa oss lite ordning på torpet. Dvs. vi åkte båda in på kurs så nu spenderas varje Tisdag med TeamJea i Dalby. Jättekul för där är det flera hoffar med från samma kennel och ibland så får vi vara lösa och bara springa runt och det tycker jag om.

Första tiden så håller vi på med FOKUSERING som är miin svaghet. Finns ju så mycket runt omkring så jag har svårt att bara vara intresserad av en sak i taget..... är nog som matte/husse och kör med "multi-tasking"  :-)

Ett litet kort från första veckan.


RSS 2.0