Tro om jag får åka på läger i år ??!!

På kylskåpet i köket har matte satt upp en inbjudan ang. Hoffeläger. Planerat att hållas 1-5 Juni i år och förra året åkte vi dit hela familjen och det var ju så roligt att träffa så många andra Hoffar och få lära sig nya saker. Jag hoppas verkligen att matte & husse anmäler oss så vi kommer iväg även i år. Jag skall voffsa lite på dem och se om jag inte kan övertala dem att anmäla sig snarast ...............

Alla syskon där ute - ni hänger väl med ??

Voff Voff

Fick se Winston idag

Idag har varit en rikitgt bra dag. Först så fick jag en lång promenad med husse och när vi kom hem så var frukosten klar. Sedan fick jag ett litet träningspass ute i mitt garage. Hoppade hinder, nästan en meter högt och gick slalom, språngbräda och mycket annat roligt. Husse är det som är så snäll och tränar med mig där ute och jag älskar det :-))

Sedan fram på eftermiddagen så åkte vi alla iväg till Bruce skog och tog en 45 min lång promenad. Älskar att få springa lös på heden med husse och matte. Så skönt!! Sedan åkte vi hem till Familjen Åsare och efter en lång väntan i bilen så kom de alla ut och vi gick ut på en promenad med Winston och hela familjen Åsare. Så trevligt att se Winston igen. Han och jag är ju låtsas syskon, då vi förra sommaren bodde ihop i över 10 dagar. Winston är en sån snäll polare, även om än lite lugnare än jag, men matte gillar honom skarpt å han gillar att gosa mer än jag. Hoppas vi ses snart igen, nu skall jag hem och snussa lite då jag är lite trött efter dagens alla äventyr och måste ladda batterierna inför dagis imorgon.

Tjingeling - Voff Voff!

Utflykt till Sibirien

Förra helgen tog husse och matte med mig till Sibirien. Ja nu menar jag inte i Ryssland, utan bara till Ängelholm. Uppdraget för dagen var att spåra, men innan dess och medans matte lade ut spåret i skogen så tog jag och husse oss en liten promenad och döm om min förvåning när jag sprang på ett Ufo där ute i skogen......Jag kollade snabbt av läget och sedan fick jag husse att fota mitt byte tillsammans med mig.Sedan när vi kom hem så fick jag surfa lite på webben och fann följande förklaring på Wikipedia.
"UFO-monumentet i Ängelholm är ett minnesmärke över en påstådd landning av ett UFO i utkanten av Ängelholm, i området Sibirienskogen 18 maj 1946.

Den som bevittnade landningen var Gösta "Pollenkungen" Carlsson, och han lät 1972 uppföra monumentet på platsen för landningen.

Monumentet består av en mindre skalmodell av själva UFO:t, så som Carlsson minns det, och markeringar i betong som symboliserar de påstådda landningsspåren i originalstorlek"

Cool att finna lite sevärdheter på våra utflyker. Efter detta så fick jag spåra två utlagda spår. Denna gången hade matte för första gången lagt det och det var kul, om än spåren blev lite korta. Men nu vet hon hur hon skall göra och kan lägga längre spår nästa gång Kul att få gå med husse som förare för en gång skull. Det var också första gången för oss. Spännande med llite nytt.

Voff Voff!


RSS 2.0