Ganska stilig

om jag får säga det själv..... Så matte fotade mig i helgen för att ni skulle få se hur fin jag är!I helgen så hade matte&husse middagsgäster på lördagskvällen och jag undrar mest hur länge och hur högt kan man egentligen sjunga SINGSTAR ??!! Snacka om jag blev uttråkad men snäll som jag var så låtsades jag som ingenting och lät dem hållas. Vilket hundliv man lever ibland!


Man måste sköta sina sysslor ...

Så när husse är ute och fixar och donar då anmäler jag mig omgående att hjälpa till förståss. Sist var det strul med pool överdraget så jag som lydig hund ställde genast upp och hjälpte till - nja försökte iallafall - Voff VoffSedan fick jag syn på matte bakom glaset i uterummet och ville genast komma in igen :-)


Vardagslydnadskursen avslutad

Å om jag får säga det själv så blir jag bara duktigare och duktigare - jättekul att gå på kurs med husse och matte.
Nu ser vi fram emot nästa kurs som är SPÅR i mitten på mars.Vilket härligt liv man har....

...här sitter jag utanför ytterdörren och bara är vacker!!


Äntligen back online - voff voff här är jag

Ja matte har haft en rätt lång timeout nu, men hon mår äntligen bättre och det betyder att även jag börjar få tillgång till datorn igen och kan blogga lite om vad som händer i mitt liv igen. Under tiden vi varit OFFLINE så har det varit mycket hund kurser och sedan för att inte tala om all snö och kyla som jag får står ut med. Usch vilket hund liv det kan vara ibland att vara ute i snön - men ack ganska kul också.

Torsdagar har vi gått på Vardagslydnads kurs och imorgon är det sista gången, och för några veckor sedan fick jag tillsammans med matte gå på Klicker kurs och det var himla kul men annorlunda.
Som vanligt lägger jag ut lite bilder så ni ser vilket härligt hund liv jag har :-)


RSS 2.0