Lite paus i bloggandet

Matte behöver en timeout så hon har bestämt sig för att lägga bloggandet på hyllan ett tag och koncentrera sig på lite annat en stund. Därmed får jag ingen access till datorn och kan blogga om mitt liv - men bara lugn - jag kommer åter, förhoppningsvis tidigare än du anar. Tills dess - Må gott alla där ute och sköt om era mattar/hussar så de mår bra. VOFF VOFF


Oj oj oj så kallt det kan va

-13 grader och jag ville verkligen inte gå in så jag stannade ute i trädgården så länge att matte till sist fick komma och hämta mig och nästan dra mig in, men oj vad jag upptäckte att jag frös när jag väl kom in ... brrr.... Kall vinter i Skåne i år sägs det ... och jag kan bara hålla med trots att jag inte har några andra erfarenheter. Matte tog väl hand om mig när jag kom in och vi hade mys-pys i soffan under fleece filten så jag skulle få upp värmen igen. Mycket mysigt att få matte iväg från kontoret och hennes jobb datorn en timme så där mitt på dagen så jag låtsades frysa lite extra ... hi hi hi ...

Se så mysigt jag har det

Snö och härlig skogspromenad

Äntligen fick jag härom dagen komma ut till skogen igen. Husse/Matte klädde på både mig och sig själva och sedan tog vi en skön skogspromenad på Trettondagen. Så härligt att få springa omkring även om det blir lite klumpigt med bandage och skoskydd. Som vanligt togs det lite bilder :-)
Klobrott - inget jag rekommenderar ...

Väl hemma i Skåne igen så kände jag hur ont jag hade i tassen. Tog ett tag att övertyga matte/husse att nått var fel då de inte fick kolla på tassen överhuvudtaget, för det gjorde ju så ont!!! Då tog de mig till DinVet istället så de kunde undersöka och det visade sig att jag fick sövas och opereras omgående för KLOBROTT!! Attans så ont det gör och de tog bort klon och jag har nu i över en vecka fått gått omkring med tassbandage som bytts varje dag. Inget kul alls och jag har inte ens fått komma tillbaks till dagis än, då jag inte kan vara utan mitt tassbandage än men förhoppningsvis är det nu bara dagar kvar innan jag kan vara tillbaks.


Träffade en kändis i Karlstad

På min Norrlandsresa före jul så stannade vi över i Karlstad och där tog husse & matte med mig till DjurMagasinet som har en affär där och då fick jag möta en kändis = Fredrik Steen, känd från TV som hundcoach. Kul att få träffa en kändis och han tyckte jag var en fin vovve. Matte&husse köpte en bok som han signerade till mig.
Nu ska jag bara få dem att läsa boken också - men bara om den innehåller några bra tips som är fördelaktiga för mig - VOFF VOFF

Norrlandsresan ...

Gillade verkligen resan till Norrland över julen för det var så kul att träffa Tindra igen samt att få uppleva detta vita härliga på backen som jag bara kommit att älska = snö. Så himla kul att bara springa omkring och busa runt i detta och det bästa är ju att vi nu har massor i Skåneland också.

Lite bilder från trippen:

Första buset i snön - vi har mellanlandat i Sundsvall.


I Dorotea och med Tindra - lite blandat...På vägen hem så tog jag alla chanser jag kunde, även om det var hårda snökanter i Göteborg.

Så kul att få vara med i årets Hoffe Kalender

Matte fick igår hem årets Hovawart kalender och tro det eller ej - men jag är ju med på andra sidan. Inte som månadens kalender hund men dock tillsammans med lite andra bilder på massa andra fina hoffar på försättssidan.
Matte scannade in bilderna så jag kan dela med mig till er.... längst ner i mitten inrutat i rött :-)Här kommer ursprungsfotot som matte tog i somras:


RSS 2.0