Sommar och sol och mycket bad

Skönt med sommarlov och det betyder mycket sol och det är varmt och jobbigt. Som tur är då tar husse med mig ofta till stranden och badar - så himla skönt. I veckan var vi iväg med Malin på picknick och då fick jag följa med. Så kul att simma i havet och hoppa efter badleksaker.


Utställning i Osby

I midsommarhelgen så var vi alla till Osby. På lördagen kollade vi alla in de fina hundarna som tävlade i lydnad och sedan på söndag så var det dags för Hovawart utställning. Matte hade anmält mig och jag tävlade mot Sako (min bror) och Baloo en annan hoffe från Helsingborg. Gick inge bra då varken jag eller matte är vana på hur detta går till och själv så var jag ganska så stressad av alla hundar, men det var kul ändå och det blir bättre och bättre. Några kort fick vi allt till.....


Älskar mina leksaker men dom är bara roliga i några sekunder ....

Vet inte varför men det blir alltid bara mos av dem - de klarar inte av min mycket närgågna och undersökande lek. För någon vecka sedan kom matte & husse hem efter ett besök på Ullared och då hade de hittat det perfekta djuret till mig (trodde dom ja). En dino och de är ju utdöda så jag fick lova att döda detta lilla monstret så fort jag kunde - kul var det !!
RSS 2.0