MH i Osby

Äntligen så kom vi iväg och gjorde MH testet i Osby i helgen. Kul att se så många Hoffar och roligt med lite utmaningar, men focusen är inge vidare hos mig så jag fick bakläxa på den delen. Får hoppas matte kan finna någon som kan hjälpa oss med den träningen så jag kan sluta fladdra runt så mycket när vi har en uppgift att lösa. Blev så trött  av alla testerna så jag sov mest hela kvällen sedan när vi väl kom hem. Håll till godo med några bilder från MH:t.


Lilla Tizzla på besök

I söndags så kom en tuff liten hoffe tjej vid namn Tizzla och hälsade på mig. Hon är 6 månader nu och bor med Victor, AnneLotte & Mats ute i Ljungbyhed. Lillhusse Victor & matte AC tog en fika med min husse och matte, medans jag gjorde allt för att få leka med Tizzla. Så superkul att äntligen igen få leka med en likadan som jag :-)  Tizzla var dock lite retfull och sprang hela tiden och sökte skydd hos sin flock, men ganska mycket bus fick vi nog till ändå.

Här ser ni oss tillsammans när Victor fick oss att sitta fint.
Här ser nu hur modig och tuff hon är när vi bekantar oss med varandra.


Tizzla - jag hoppas vi snart ses igen för du var en sån härlig hoffa!! Voff Voff!

Synd om mig ...

eller ser jag inte väldigt sjuk och ledsen ut här där jag ligger på ett av mina favvo-djur.
Nåja - nu har jag kryat på mig och springer runt utan tratt - så skönt!!


Lite trist hemma vid ...

Ja matte har ju börjat jobba igen och jag har ännu inte startat på mitt nya dagis. Så det är mycket sova på dagarna när matte sitter framför sin dator, men sedan så brukar alltid matte/husse hitta på nått kul på kvällen och det bästa är ju när hela flocken umgås tillsammans - Voff Voff!

Winston & jag

Husse och matte har varit hundvakt under semestern till Winston medans hans familj åkte iväg på Europa bil semester. Jag är ju inte riktigt van att ha syskon eller dela med mig av husse och matte så jag blev lite avundsjuk när Winston ville ha husses gunst hela tiden - så olydig och dum som jag var startade jag ett bråk med honom och det skulle jag inte gjort :-( Åkte på däng så det stod härliga till och fick åka till Din Vet för operation. Aj Aj Aj - ont gjorde det.

Här ser ni mitt semester syskon Winston (Golden Retriever)


Så här vacker blev jag efter första kvällens batalj p.g.a. min egen dumhet att starta en fajt med honom.
Fy mig!!Nåväl - efter den häftiga bataljen och två hundars besök hos veterinären så blev vi bra kompisar och fick många trevliga dagar ihop. Nåja jag skall erkänna att jag fortfarande blir svartsjuk och lite dum ibland men då korrigerar husse/matte mig direkt. Inte lätt när man bara är 17 månader och aldrig behövt dela med sig av flocken tidigare.
Här har vi hamnat i Smögen på en Camping:Efter besöket uppe i Bohuslän så åkte vi hem till trevliga Helsingborg igen och gjorde flera småutflykter. Här är vi nere på Gröningen och sedan blev det frukost på ett fik i hamnen.


Och här ligger vi bara hemma i köket och slappar


En kväll åkte vi även iväg till Söderåsen och spårade lite grann. Jag och Winston tyckte det var så kul!!


Nu har Winston åkt hem till sin familj igen och det är så tomt här hemma utan honom - Snyft - Voff Voff! Det var nog inte så tokigt att ha en bror att umgås med iallafall så jag hoppas att jag snart får träffa honom igen.

Ute på vift

Matte har semester så vi har gjort massor av utflykter. En dag i början av semestern var vi nere i fina Helsingborgs hamn och strosade och tog sedan frukost på ett fik. Så skönt att bara få vara med matte och få hela hennes uppmärksamhet - Voff!Sedan var vi en sväng på Kiviks marknad - lite för varmt och för mycket folk för min smak men alltid roligt att få vara med matte&husse istället för att bli lämnad ensam hemma.


RSS 2.0