Fritt att springa runt i trädgården

Ja jag har det rätt gott i husses och mattes fina trädgård. Springer runt ganska så precis som jag vill och det finns massor av ytor och saker att upptäcka och leka med. I fredags morse så hade jag och matte en riktigt mysmorgon innan hon gick in för att jobba och vi njöt verkligen i det fina vädret. Fördelen var att klockan var före 09.00 och det var inte så varmt ännu för mig med min tjocka valp päls.

Jag på språng - jagar matte ...


Håller på att lära mig att gå över bron men har inte helt accepterat det än ....

Tuggar lite på mattes vattenslang


Sitter precis på språng och redo vid blomrabbatten.


Fin vovve vid luktörterna när matte ville ta ett kort.


Jag framför vår diskdamm. Guldfiskarna som bor i  dammen har jag inte intresserat mig för än, men snart så kanske .....

Skall jag våga gå upp ... NÄÄÄÄÄÄÄ


Hej det är ju bara jag!!

Hässlehoff's Mästerskap - del 3

Hallå I'm back !!!  
Ni trodde väl inte att storyn redan var slut - å nej!!

Dagen var otroligt trevlig & rolig. Hände ju saker hela tiden, men ibland så behövde man lite återhämtning och det passade jag på att göra tryggt mellan husses ben. Se så stolt min husse ser ut att vara :-)Nu kommer själva slutklämmen med HOFFE RACE - Oj så kul det var att jaga matte. Se hur hon springer.


 

Å sedan kommer jag i full fart efterNåja - det var ju matte som villa ha mig så att hon fick komma ut och motionera och jag hjälper så gärna till :-)

Lite mera syskonbus hann vi med också innan det sedan var dags för prisutdelning.

Kolla också in denna "lilla" knähund - det är så här matte vill ha det när jag blir stor. Får se om jag vill ha det så, eller om jag vägrar.......


Se här alla priserna som fanns att välja på och sedan kommer bilder på några av pristagarna (alla fick pris).


Ja jag blev ju 2:a då i Valpklassen så jag fick gå upp som nummer två till bordet. Huse valde en jättekul leksak till mig som jag har så roligt med här hemma:

Ett kort på Benelli med matte - Jag längtar så till valpträffen så vi får busa igen!!Solen var väldigt varm så jag fann en mycket bra plats att gömma mig på. Matte hittade mig nästan inte där jag låg och mös i skuggan, med husse som skydd.

Så avslutar vi med en bild på VALPVINNAREN Coper - GRATTIS!!Tusen tack Lena med familj för ett mycket trevlig evenemang - vi kommer gärna nästa år igen :-)


Hässlehoff's Mästerskap - del 2

    Hässlehoff's Mästerskap 2009


Detta är en tävling som annordnas varje år och alla tidigare kullar är inbjudna. Poängbedöming sker och det är 8 olika moment där varje moment kan ge max 20 poäng. Valpar tävlar i egen klass.

Momenten som ingick i årets evenemang var enl. följande:
Mom 1  HINDERBANA
Mom 2  APPORTERING
Mom 3  GUNGBRÄDA
Mom 4  INKALLNING
Mom 5  KORVAPPORTERING
Mom 6 VAD VÄXER PÅ TRÄDEN!?
Mom 7  BASSÄNGEN
Mom 8  HOFFERACE

I valpklassen så var vi 4 valpar som ingick men jag tror en var "dopad" för han var så stor......(??!!)   :-))

Tävlande Nr1 = Coper  

Tävlande nr 2 = Gizmo  

Tävlande nr 3 = Sako  

Tävlande nr 4 = Benelli 

Vi var jätteduktiga allihopa och sedan fick vi ju se en massa stora vuxna Hovawarts som också var superduktiga, så nu är det bara att vara duktig på att träna så vi kan fajtas  med dessa nästa år när vi kommer igen i vuxen klassen.

Här går Lena igenom reglerna och ordningen, och sedan kör vi igång:
Visste ni att det fanns korv-träd?
Ja våra Hoffar hittade dem :-)

Lillebror Sako med matte spanade in tävlingarna:

Husse och Gizmo har flyttat in i skuggan då det blev väldigt varmt ute i solen:

Syskon-bus igen:Mera tävlings & publikbilder:


En av de näst sista grenarna var bassängen:Jo då Gizmo satte sig och badade ... kanske inte helt frivilligt, men med en tävlingsinriktad matte så fick man ju visa vad man går för och jo jag blev blöt :-)..................Del 3 kommer snart ................så håll utkik!!


Hässlehoff's Mästerskap - del 1

Oj oj oj - Idag har varit en sådan underbar dag då jag fick åka tillbaks till min uppfödare's kennel och för första gången vara med på detta omtalade Hässlehoff's Mästerskap som sker varje år på Midsommarhelgens söndag.
Matte väckte mig tidigt och vi packade picknick med oss innan vi hoppade in i bilden för färden till Hässleholm.
Jag blev så glad när jag kom fram, och fick hälsa på Kennel Matte Lena. Ja så glad att jag t.o.m. bet henne i kinden. Förlåt Kennelmatte - det var inte meningen, men jag blev ju så glad att komma hem till dig igen :-)

Sedan så var det ju helt toppen att vi var tre syskon från Kea's kull som var på plats. Snacka om att jag tyckte det var roligt att få leka med mina syskon igen. Ja kolla bara så kul vi har det:Se här mina fina syskon Sako och Benelli när de hälsar på varandra för första gången sedan vi skildes åt för 6 veckor sedan. Visst är de fina.


Mitt i allt skoj och bus så bestämde sig husse för att nu fick det vara nog för en stund. Om jag blev sur ... så jag räckte helt enkelt ut tungan - rätt åt honom :-)Har så mycket  att berätta men vi är alla så trötta efter denna otroligt intensiva dag, att vi måste sova lite grann nu. Så ni får vänta på fortsättningen till en annan dag.
God Natt!!


Del 2 kommer troligen imorgon kväll...

Midsommarfirande - vad är det ...

Matte & Husse tror att man skall ha något som den här på tomten, eller iallfall besöka en så under dagen och det har vi inte alls gjort .. :-(  Hade ju varit kul att käka upp annars ju :-))

   

Gizmo 14 veckor gammal och 10,5 kilo tung!

Japp - det stämmer att jag nu passerat 10 kilo sträcket. Börjar bli en stor kille, ja åtminstonde tyyngre :-)

Se så ståtlig jag är: 

1:a plats på valpkursens avslutningsprov

Onsdag 17Juni 2009:
Vilken duktig kille jag är - ja det är vad matte säger till mig hela tiden. På Facebook så skrev matte: "Så stolt över vårt gosetroll Gizmo som idag tog hem 1:a plats på valpkursens avslutningsprov. Grattis trollet!!!" så visst blir jag glad att de gillar mina prestationer. Fick t.o.m. gå provet två gånger - först med matte och det var bästa rundan av alla för dagen, och sedan efter lite vila med husse men då hade jag ju tappat focus och var så trött i lilla valphjärnan att jag inte riktigt orkade att lyssna på honom. Så det var inte lätt för husse att få mig att utföra mina uppgifter, men han är en duktig ledare som jag gärna följer .. nästa gång kanske husse får starta först så jag är pigg och alert.

Det togs som vanligt lite bilder som kommer här.

    Instruktören Benny checkar av listan vad som skall göras under provet, medans Kimi's matte/husse lyssnar.     
  
 
   
 
 
 

Så kommer vinnarna, hundförare Anna-Karin med Gizmo (Hässlehoffs Luger-Keason)


En samlingsbild av prispallen:
3:a Inger med sin shelti: Mynta, 1:a Anna-Karin med Gizmo samt 2:a lilla Kimi med matte (glömt mattes namn)

Storebror ser mig :-)

Japp det är faktiskt sant - även storebrorsan har spanat in min blogg och skickat bilder på hur hur han ser ut så jag inte glömmer bort honom. Jätteroligt! Tack så mycket och här delar jag med mig av min fina storebror:
PS: Han heter COLT och visst är han vacker!!

Extra insatt valpkurs dag med spårning - Oj så kul!

Jag älskade ju att vara i skogen och spåra första gången som jag testade detta för några veckor sedan och nu fick jag chansen igen då min trevlige valp-kurs-instruktör Benny satte in en extra kurs dag. Så ikväll har vi varit iväg igen och jag fick tillfälle att prova den nya selen som matte inhandlade förra gången. Oj så kul det var och vet ni vad ???
Jag fick 10 poäng av instruktören - Vilken toppen hund jag är!!
Inser dock att detta behövs tränas mycket för att bli riktigt bra - så jag skall definitivt peppa matte/husse att vi åker ut ofta.

Som vanligt - husse tar inte de bästa bilderna - men de kommer här i allfall :-))

Matte förbereder mig och klurar ut hur man tar på den nya selen:


Matte & jag fick även passa lille Kimi (Räkinen) medans husse var ute och lade ett spår.Ja det är sant - jag älskar pinnar!!!


Nu är jag så trött, så trött så det blir en lugn kväll hemma. Så härligt det är att få jobba ordentligt.

Fler syskon hör nu av sig - Så spännande och vi är ju alla så lika...

Ja det har kommit fler mail till oss nu med superhärliga bilder på mina kära syskon (som jag saknar att busa runt med).

Lillsyster Isa's (Diana) matte skrev häromdagen:
Jag hoppas verkligen att vi kan komma loss under söndagen för att få träffa alla hoffe galna människor. Jag har halva min släkt från Umeå här under midsommar men kanske kan jag och Isa (Diana) få ledigt under söndagen.
Här är en bild på Isa: 

Så himla kul att höra att släkten är från Umeå då matte är själv från Västerbottens inland, Dorotea. Så vi ser fram emot att förhoppningsvis ses på Midsommar söndagen. Jag övar för fullt på norrlänskan - Voff !!

================================================
Sedan har vi Tikka som också hört av sig genom matte Sussie och dom verkar också ha det jättebra. Dessvärre får vi inte ses på midsommar, men kanske på valpträffen om vi har tur. Lycka till på valpkursen Tikka, jag går också och har avslutningen nu på onsdag. Så håll tummarna att jag klarar min examen :-)

Så här skriver de i mailet:

Hej!!

vad kul med mejl och lite bilder,det blir en konstig känsla, de är så lika så man tror det är sin egen hund på bilderna!!Av mejlet att döma så har ni det bra, det har vi också!!vad tiden går fort och vad stora de har blivit!!är ni klara med valpkursen?Vi håller på att gå, så det ska väl bli hund av henne också,så småningom!!Det är så kul, vi får så mycket beröm av andra hur söt och fin hon e, det får ni också va?det är en väldigt trevlig kull !!Vi har tyvärr inte möjlighet att komma i midsommar helgen, men hoppas att ni får en trevlig dag med mycket kuliga upptåg!!

ni får ha en trevlig midsommar!!Sommarhälsningar från Sussie(Tikkas matte) och hennes familj Några bilder på Tikka:        

Men precis som Sussie skriver till oss "det blir en konstig känsla, de är så lika så man tror det är sin egen hund på bilderna!!" Kolla in dessa två som kändes otroligt lika (tycker "matte"  iallafall):

Tikka:                                                           Gizmo:
                     

Heja Danmark!!

Å - tack Zenta att du rättade mig gällande vårt andra danska syskon som jag trodde var Penni (Unique). Jag har uppdaterat tidigare bloggen så det blir rätt :-)

Jag skrattade gott även om matte fick hjälpa mig förstå danskan ... när jag läste ditt sista mail till mig.

Här kommer ett litet utdrag av det underbara mailet från syrran:

Hej Gizmo!


Jeg har haft sådan en dejlig dag i dag! Jeg har været i skoven og lege med andre hunde. Oj, det var skønt!


Bagefter var vi ude hos min mors farmor , som er en rar gammel kvinde på 95 år. Hun bor stadig i sit eget hus og har en stor have (trådgård), man kan lege i. Lige som hjemme hos os selv. Hun er helt vild med mig og bliver så glad, hver gang jeg besøger hende. Så skal jeg vise hende alt det, jeg har lært.


Jeg har set, at du har lagt mine billeder på din blog. Jeg blev så stolt og glad. Tak!

.....

Jeg skrattede sådan, da jeg så det foto på din blog, hvor du sover. Lige præcis sådan ligger jeg også ofte, når jeg sover!


Vores danske søster, Penni, er hvalp nr. 6 og ikke nr. 9.

Nr. 9 er fodertik i Sverige. Hun var så fin med den hvide plet på brystet!


Vov vov fra Zenta


PS. Er det ikke flot, at jeg allerede taler og skriver så godt dansk? Jeg er to-sproget :-)
 
----------------------------------------------------------

Vilken fantastisk syster till hund som redan kan två språk .. Undrar om jag kan räknas som tvåspråkig när jag kan skånska och norrlänska ?? Är ju inte alltid att man förstår när husse säger på ett sätt och matte på ett annat. Ha ha ha ha
Tack för korten på matte och husse när dom besökte oss på kenneln som ni skickade med. Man kan ju nästan inte tro att vi någonsin varit så små ....

Precis som Zenta säger så är vi ju väldigt lika där vi ligger och sover ... eller kolla in här:

Zenta:                                              Gizmo:

             

                            

Sov gott Syrran och dröm sött så hörs vi snart igen - VOFF VOFF


 


Vaf fra Zenta (Norma)

Nu börjar syskonen verkligen att få kontakt här med varandra och nu senast så fick jag ett litet mail på danska från min lillasyster (valp nr 7 i syskonskaran) som numera bor i Danmark. P.g.a. hon inte hinner få rabiessprutorna i tid så kan hon inte komma med på valpträffen i Juli, och samma gäller min andra lillasyster Penni (Unique - valp nr 6).  Vi hoppas systrarna kan träffas och umgås och så hoppas vi kunna ses när alla sprutor är ordnade :-)

Fick med lite bilder på Zenta, och så söt lilla syster jag har :-)
Spana in här =>
 

Jag vet inte om jag fattar bild nr 2 med en katt så nära lillasyster....??? Kan det verkligen fungera att vara kompis med en sån jamare ..... jag vet inte jag .. får kanske prova på när jag får komma hem till husses föräldrar där det ryktas om att det finns en katt som kommer att sätta mig på plats .....  eller nått ...  :-))

Så underbart kul att min lillebror Sako hört av sig till mig :-)

Matte fick ett mail från lillbrorsan ... Så himla roligt att höra från honom och höra hur han har det hemma hos matte Eva.
Se här så lika vi är - Lillbrorsan är så fin.

SAKO - bilder från Eva Holler tagna nu i Juni.


Äntligen - lite familje bilder på oss alla ....

Vi har ju hela tiden sagt att vi har dåligt med familje foton så Åsa agerade fotograf för att fixa detta. Kolla in vad coola vi är:

Helgen som gick ........del 3

På lördag så var det någorlunda väder på morgonen så det badades i poolen, men som ni vet så är jag inte jätte förtjust när matte eller husse hoppar i så dessa bilder hoppar vi över idag. Kolla in mattes blogg om ni vill se tjejerna i poolen :-)

Då jag och husse skulle iväg på valpkurs och sedan fixa vidare i trädgården så jag fick ännu större tomt att röra mig på så bestämde sig brudarna för att dra till Danmark. Jag var superduktig på hundkursen, åtmistonde är det vad husse säger till matte när hon kom hem igen ... Hm .. jo men visst var jag duktig, för det är jag ju alltid, eller hur?!

Sedan på eftermiddagen/kvällen så firade matte och husse med lite Champange och Jordgubbar då de hade ett årig förlovningsdag. Ja och sådan matte sådan hund blir det nog i detta fallet för attans vad gott Champange smakade ... Husse märkte ju inte ens att jag smuttade, då de helt stirrade in i kameran ... kolla här bevisen ....Husse gillar ju egentligen inte Champange så kanske jag kan få hans nästa gång det blir firande i huset ... eller kanske inte ... hehehe .... Man brukar ju säga att sådan matte sådan hund så givetvis tyckte jag det var jätte gott!!!

Efter detta så passade jag på att mysa med alla 3 - nåja inte samtidigt utan en i taget så jag får mysa riktigt länge.Sedan ligger man utslagen och sover gott !!!

Voff Voff

Helgen som gick ... del 2

Matte och husse blir lite oroliga när jag inte äter upp min mat eller kastar mig på matskålen ... nåja - man kan väl vara lite hängig utan att vara sjuk och ibland vill man bara inte ha all mat ... för inte svälter jag precis här .... :-))Vet ju att det finns mera senare .. nåja kanske inte just när jag vill, men åtminstonde till nästa måltid kl 07, 12 eller 18 .... så jag tar det lite lugnt någon enstaka gång imellan åt....   Don't worry - Be happy!!!

Helgen som gick ... del 1

Ja vi gör väl som vanligt och berättar om vad som hänt i mitt liv sedan sist.
I torsdags så fick matte besök av en efterlängtad vännina, och även om hon har katter hemma så var hon inte van vid en sån busig liten hund som jag ... ryckte i allt som hängde och trots att matte/husse varnade så glömde hon hela tiden bort att hängande sjalar/tröjor/skor i hallen/väskor som lämnats på golvet etc. är det bästa jag vet. Så jag hoppade givetvis som bara en hoppawart kan på allt detta så fort jag fick en chans. Oj vad hon skrattade åt mig - hon tyckte jag var söt.

Här ser ni en liten bild från Torsdags kväll då hon kom och vi hade varit iväg och hämtat henne på stationen.
Vi sitter i vardagsrummet och småpratar lite och jag fick ligga i hennes famn och mysa.På fredag så var brudarna borta på vift hela dagen så husse hade tagit ledigt från jobbet för att vara med mig. Vilken schysst husse jag har - för inte ville jag följa med brudarna inte ... de skulle ju in i klädaffärer etc och sånt gillar jag nog inte ... nja kanske .. om de har mycket hängande sjalar etc som man kan tugga och hoppa efter, men nä jag hade det nog trevligare hemma hos husse.
På kvällen så satt vi hemma och grillade och spelade spel och jag njöt av att få vara med.
Det ramlade ner en bit gurka - men jag vet inte om jag tyckte att det var så gott ...Se hur härligt jag har det hos matte när jag sedan kröp upp i hennes famn ... eller kanske var det hon som lyfte upp mig då hon tycker det är så mysigt att gulla med mig (??!!)
Sedan blev jag lite trött och bestämde mig för att slumra till en stund - och jag passade givetvis på i mattes trygga famn.När jag vaknade så kände jag att jag behövde piffa till mig lite inför kvällen och lånade då matttes läppglans. Fungerar fint på hundar också (trodde jag iallafall)
Natti natti - jag lurat in mig i mina favoritfiltar och på min favorit bädd.


Måndag morgon - ingen bra början ..

Imorse försökte matte lura i mig äckligt avmaskningsmedel. Usch vad det smakar illa. Jag började äta min frukost och insåg sedan snabbt att här var det något som inte stod rätt till. Så jag tittade på matte och undrade om detta verkligen var min mat som jag skulle ha ... kanske hade hon förväxlat den med sin egen frukost...men ack nej, hon bara skakade på huvudet och sa varsego till mig så jag fick lov att börja äta. Efter halva måltiden gav jag nästan upp och försökte smyga iväg ut men då kom matte och undrade om jag verkligen hade ätit klart...... Sen lurade hon mig ... blä... genom att späda med lite vatten så trodde ju jag att jag fick nytt käk och började äta igen, men usch det var ju samma ju. Nåja - för att göra matte glad så åt jag upp, men det vill jag inte ha igen.

Matte vägde mig i dag också och jag väger nu 8,3 kg. Matte får träna mera så hon orkar lyfta mig :-)
Se vilken mysig charmör jag är där jag ligger och poserar på gräsmattan.


Söndag eftermiddag ... del 5

Jag visste det !!!!  Husse & Matte hade ju något i bakfickan. Fram med cyklarna (ja matte var klok då hon visste de skulle behövas på hemvägen) och så stack vi iväg till stationen. Jag skulle få åka tåg för första gången i mitt liv. Så spännande!! Jag hjälpte husse köpa biljetter och sedan så spanade jag in tåget så jag kunde se till att det verkligen stannade och plockade upp oss. Annars så skulle jag minnsann skälla på dem :-)

Här sitter jag och husse på vakt och väntar på tåget.Konduktören var jättesnäll och lät oss hoppa in i fel vagn och sedan klappade hon mig. Oj vad jag gillar att alla tycker om mig, och jag får chansen att bitas lite grann....
Se så fint jag sitter ombord på tåget. Inga som helst problem att åka tåg - utan det var ju riktigt roligt.

Sedan när vi kom fram till Helsingborgs station så fick jag gå med in i en konstig stålbur och vips så var vi uppe på markplan. Skumt ställe men inga problem för en så duktig hund som jag.Husse hade ju fyllt år tidigare i veckan så han fick välja vart vi skulle gå och äta, så det blev på O'Learys.
Har aldrig varit på restaurang förut men det var ju inget konstigt med det. Husse hade kittat sin ryggsäck med vatten, ben och leksak så jag låg snällt under bordet och mös (eftersom där var det skugga) medans husse och matte mös i solen.
Trött blev man också efter att tugga på massa ben, så jag somnade gott.
Sedan när jag vaknat igen så tog vi en promenad genom stan. Där hade jag ju redan varit så det var ju inga problem. Gick ner till strandpromenaden/Grönningen och så fick jag min middag ute i det sköna gräset. Mums! Träffade en JÄTTE som var säkert 7 ggr större än mig .. men han var snäll mot mig och jag fick hälsa på honom.
Ja jag har nog sagt det förrut men min matte hon är en klok matte hon. Jag blev så trött ute på stan att hon fick nästan bära mig till tåget när vi skulle hem, så då var det ju toppen att hon hade tagit med cykeln så jag kunde åka cykelkorg hem. Gillar det som bara den och hoppas jag hinner med flera utflykter innan jag blir för stor ...
Se så kul vi har det :-)Visst är jag stilig !!!!!!!
 Voff Voff - det var berättelsen om helgens bravader ..... undra vad som händer nästa helg .. någon har nämnt ordet ballongflygning men vad innebär det ???

Jaha då har vi kommit fram till del 4

Söndag morgon - full fart från min sida, dock lite långsammare från husse & matte. Dock tog vi ännu en gång en cykeltur till Bageriet. Så himla kul att åka dit och solen visade sig verkligen från sin bästa sida. Pool bad står på schemat men matte och husse hade även andra planer för dagen. Själv så började jag dagen med att tugga vidare på den redan trasiga "verandan" där grillen står. Skall ju vara så himla fint ryskt special trä sa den förra ägaren, men jag tycker mest det smakar ...ja ... vanligt trä ....Ja detta var ju redan vid 10:00 tiden på morgonen och då var det fortfarande helt OK att vara ute i trädgården och leka. Men sedan blev det ju nästan olidligt varmt. Skall det verkligen vara på detta viset ??!!
Husse han tvättade grillen och jag ville inte alls vara med, matte hon vattnade blommorna igen och småpysslade men inte ville jag vara med henne heller. sökte mig till skuggan och låg mest helt stilla och tyckte det var riktigt jobbigt. Hur matte och husse än försökte så ville jag inte bada heller, även om det såg rätt skönt ut när matte hoppade i efter att ha solat en stund på solstolen. Vattnet tycker jag dock ser farligt ut än så länge så jag låter nog bli .....

Vila, Vila, Vila ... kan ju behöva krafterna senare .. för man vet ju inte vad de har i bakfickan att göra senare ...

Mera av helgens bravader .... del 3

Ja det hände så mycket denna dag att jag var helt slut. Runt 17:00-17:30 tiden så var jag så trött att jag inte ens orkade gå in och äta. Matte förbarmade sig över mig och bar mig in från gräsmattan och då somnade jag så gott i hennes famn. Fick sova där så underbart gott i nästan en hel timme - Underbart!!Efter middagen så orkade jag inte mycket .... så redan kl 20 så ligger jag helt utslagen i hallen och sover. Tog hela natten att återhämta krafterna.


Helgens bravader ...del 2

Jaha, nu så hade husse & matte badat och sedan blev det massor av nya aktiviteter.
Alla blommor skulle vattnas och sedan skulle bilen & hojjen tvättas. Så jag tog tag i detta och bilshampoot och borsten som husse gärna ville använda och sprang fort iväg med dessa in på gräsmattan så jag kunde leka med dem istället. Nja, jag var lite hjälpsam också ...stundvis ...Efter tvätten av fordonen så var det dags att hjälpa matte att köra traktor. Om jag tyckte det var kul att jaga den runt gräsmattan när hon körde och sedan fick jag t.o.m. åka med och köra jag med. Jättekul!!
Nästa projekt hade jag inte ens uppmärksammat att husse höll på med då jag fick min lunch av matte. Men se så suveränt bra jag trivs i min nya hundbur som husse nu satt in i bilen. Det var inga som helst problem att åka med i den och köpa blommor. Jag fick ju både godis, ben och leksak så vad är det för konst :-)Himla mycket nya saker som händer här ..... VOFF VOFF ....

Oj oj oj vilken helg - så mycket som hänt ... del 1

Ja i helgen har det verkligen varit aktivitet så det heter duga !!! Jag är helt slutkörd ju, men så kul det varit :-)
Matte & Husse trodde de skulle få sova på lördags morgon, men ack så de bedrog sig. Så jag väckte dem första gången kl 05:30, sedan kl 06:30 och sedan fick det vara helt nog kl 07:50 för då var jag ju jättehungrig. Då klev matte upp och gav mig god frukost. Efter min mat och lite rastande i trädgården gick vi in och väckte husse, så vi sedan kunde ta en cykeltur till bageriet. Oj vad skoj det är i cykelkorgen, men alla säger att jag kan nog inte åka i den så länge till med tanke på hur mycket jag växer.  Dom är så gulliga på bageriet och alla kunderna tycker jag är så söt :-)
Väl hemma igen så blev det frukost och sedan bestämde sig matte & husse för att bada. Årets första dopp för matte och jag tyckte det var så otäckt att hon var där nere i den blöta poolen. Själv så vågar jag absolut inte hoppa i, och knappt vill jag vara i närheten när de badar heller.

Som vanligt lägger vi till några bilder:RSS 2.0